Dänischer Rundfunk
Jonas Kaufmann - Romantiske arier
 
Nogle gange fordeler Vorherre sine gaver temmelig skævt. Tag nu Jonas Kaufmann, som har fået det hele: En imponerende sangstemme, medfødt musikalitet, et sundt helbred, godt humør, en flot profil, gnistrende øjne og lækkert hår. Kort sagt en oplagt operastjerne.

Han er født i München for 38 år siden. De sidste 4-5 år har han sunget på de store internationale scener og skabt postyr med sin tenorstemme og intense scenefremtræden.

Stemmen kan det hele
Noget af det mest bemærkelsesværdige er, at han mestrer et meget bredt repertoire. Han kan synge tung tysk opera af Wagner, hudløse italienske arier af Puccini og Verdi og puste nyt liv i sjældne franske operaer. Han nægter at specialisere sig, for hans stemme kan bruges til det meste.

Af en tenor af være er hans stemme mørk og mandig, men har samtidig en flot, ringende højde, som man kan høre det i fx Puccinis Så kold den lille hånd er. Det er åbningsnummeret på den nye cd med romantiske arier.

Jonas Kaufmann kommer til at smelte mange hjerter med denne Ugens cd i P2, men vi kan oplyse at han er gift og har tre børn.
 
 

 

 
 
 
 
 


 
 
  www.jkaufmann.info back top